minigolf örnsköldsvik
Se alla minigolf

Kerstins Udde minigolf

Felaktig information om Kerstins Udde minigolf?Felaktig information?
Stäng felrapport

Rapportera fel

Innehåller den här aktiviteten Kerstins Udde minigolf felaktig information?
Berätta mer så rättar vi till det hela.

Namn (Valfritt) E-mail (Valfritt)
Vad har du hittat för fel?
Crazyhindren en utmaning för stora och små....
Kerstins Udde Spa Camping Stugby Konferen & Restaurang 
Där Höga Kusten möter Lappland
Studs & rutch på sjön
Kerstins Udde - en plats där själen hinner ikapp, med rum för inspiration och aktivitet för att må bra, i en naturskön och kulturhistorisk miljö där Höga Kusten möter Lappland.
Crazyhindren en utmaning för stora och små....Kerstins Udde Spa Camping Stugby Konferen & Restaurang 
Där Höga Kusten möter LapplandStuds & rutch på sjönKerstins Udde - en plats där själen hinner ikapp, med rum för inspiration och aktivitet för att må bra, i en naturskön och kulturhistorisk miljö där Höga Kusten möter Lappland.
Minigolfbana i Örnsköldsviks kommun. Att spela minigolf är koncentrationskrävande & kul. Spela minigolf med crazyhinder hos Kerstins Udde i Trehörningsjö.
Kerstins Udde är en plats där själen hinner ikapp, med rum för inspiration och aktivitet för att må bra, i en naturskön och kulturhistorisk miljö där Höga Kusten möter Lappland.

På campingen där Högsta Kustlinjen gick för 9 500 år sedan när inlandsisen dragit sig tillbaka och våra förfäder jagade säl här vid Kerstins Udde, här ligger minigolfbanan med Crazyhinder som ger en roligare och lite annorlunda minigolfupplevelser. Tröttnar man på minigolfen finns lekplats både för stora och små barn på campingen och i stugbyn, rutch och studs i sjön vid badplatsen, beachvolleyboll eller boule att spela och möjlighet att förboka både badtunna och bastu på flotten eller varmbad, ångbastu och finsk bastu eller varför inte en spabehandling i Spa. Njut av glass fika eller måltider med ekologiska viner och lokal öl i restaurangen med milsvid sjöutsikt..

Minigolf passar bra till:

Felaktig information om Kerstins Udde minigolf?Felaktig information?
Stäng felrapport

Rapportera fel

Innehåller den här aktiviteten Kerstins Udde minigolf felaktig information?
Berätta mer så rättar vi till det hela.

Namn (Valfritt) E-mail (Valfritt)
Vad har du hittat för fel?

Öppettider

Idag

Stängt

Imorgon

Stängt

Torsdag 7/12

Stängt

Fredag 8/12

Stängt
Visa alla öppettider Öppettiderna är uppdaterade 19/9 kl. 11:36 av Kerstins Udde minigolf

Ordinare öppettider

Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: Stängt
Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Minigolf

Minigolf eller bangolf spelas på små golfbanor, med så kallade hål. Det är en enkel men rolig aktivitet som går ut på att med så få slag som möjligt sänka bollen i koppen. Minigolfbanorna har sarg och varierar i svårighetsgrad. Något som växt stadigt på senare år så kallade äventyrsgolfbanor, dessa är oftast mer lika riktiga golfbanor fast i minigolf-storlek. De kallas för MOS-banor (Minigolf Open Standard) och är väldigt populära.

Något att göra, nära dig!

Vi är Sveriges roligaste aktivitetsportal. Här hittar du något att göra, nära dig! Våra aktivitetstips sträcker sig över hela Sverige och det är lätt att hitta en aktivitet för dig och dina vänner.© 2023 Activated.se
Gilla oss på Facebook - Aktivitetstips, erbjudanden och tävlingar!
Besök oss på Facebook