Sök aktivitet här

FAQ

Vad är Activated?
Activated är Sveriges aktivitetsportal. Vår gratistjänst ger dig inspiration och information om aktiviteter nära dig eller till det ställe du ska resa. Tanken med Activated är att erbjuda en lättanvänd och smart söktjänst som även visar förslag på andra aktiviteter som matchar dina sökord.
Jag vet en aktivitet som inte finns med, kan jag lägga till den?
Vi vill mer än gärna ha tips på aktiviteter, inom de kategorier vi erbjuder idag, som vi har missat.
Klicka här för att tipsa om aktivitet.
Informationen är felaktig, ska jag meddela er?
Vi blir väldigt glada om ni hjälper oss att hålla vårt register aktuellt och levande. Ser ni någon felaktig information så meddela oss mer än gärna. Det är lätt gjort genom att inne på en aktivitet klicka på länken “Rapportera fel” som ni finner längst upp till höger, bredvid rubriken. Tack för hjälpen!
Hur fungerar söket?
Med vårt smarta sök kan du lätt hitta de aktiviteter som finns nära dig eller till det ställe som du ska åka. Anger du både “Vad du vill göra” och “Var” så visar vi alla träffar som matchar dina sökkriterier. Vet du t.ex. inte vad du vill göra men var du vill göra det så lämnar du helt enkelt fältet “Vad vill du göra” tomt. Skriver du alltså Stockholm i “Var” men lämnar “Vad vill du göra” tomt presenteras alla aktiviteter som finns i Stockholm. Lämnar du istället “Var”-fältet tomt och skriver “Gokart” i “Vad vill du göra”-fältet får du alla träffar på just gokart i hela Sverige.
Hur mäts avstånden till aktiviteten?
Avstånden är framräknade genom GPS-koordinater och tar alltså idag ingen hänsyn till vägar eller andra landskapshinder som göra att det faktiska avståndet ökar. Avstånden symboliserar alltså sträckan av fågelvägen.
Hur använder jag kartan?
Kartan är ett smidigt hjälpmedel som visar dig var aktiviteten är placerad. Du kan lätt navigera och zooma i kartan genom verktygen uppe i vänstra hörnet.
Varför ska jag följa er på Facebook?
Eftersom att vårt aktivitetsregister ständigt växer kan det vara en bra idé att följa oss på Facebook eller Twitter. Där får våra besökare information om nya aktiviteter och andra spännande grejer som händer på activated.se

Besök vår Facebook
Tips om barnvaktstjänst
Ska ni ut och aktivera er och behöver hjälp med barnvakt så är det enklast att besöka citykids.nu. Där finner ni barnvakter i hela Sverige.
Tips om inredningstjänst
Ska ni göra om i ert företag eller hem och behöver hjälp med inredning så kontakta gärna vårt samarbetsbolag Studio Karlsson, studiokarlsson.se.

Tipsa oss gärna!

Vet du en aktivitet som inte finns med i vårt register? Tipsa oss gärna om aktiviteter i Sverige som du tror passar på Activated.

Tipsa om aktivitet: Klicka här

Något att göra, nära dig!

Vi är Sveriges roligaste aktivitetsportal. Här hittar du något att göra, nära dig! Våra aktivitetstips sträcker sig över hela Sverige och det är lätt att hitta en aktivitet för dig och dina vänner.© 2024 Activated.se
Gilla oss på Facebook - Aktivitetstips, erbjudanden och tävlingar!
Besök oss på Facebook