Sök aktivitet här

Kontakta oss

Först och främst, tack för att du använder vår söktjänst och vi hoppas så klart att du finner den lika användbar som vi själva gör! Undrar du över något, har du förslag på förbättringar eller vill du helt enkelt bara komma i kontakt med oss? Använd gärna formuläret nedan eller kontakta oss på de sociala medier som vi finns representerade på.

Under Frågor & Svar har vi samlat en del av de vanligaste frågorna. Ta gärna en titt där för att snabbt hitta en lösning till din fundering.

OBS! Söker ni öppettider, priser eller annan information om en specifik aktivitet så hänvisar vi till respektive aktivitet.Vi besvarar alla mail inom 48 timmar. Vill ni komma i kontakt med oss via telefon, ange ert nummer i meddelandet så ringer vi upp er.

OBS! Söker ni öppettider, priser eller annan information om en specifik aktivitet så hänvisar vi till respektive aktivitet.Tipsa oss!

Vi vill självklart bli ännu bättre. Har vi missat något ställe inom de kategorier vi erbjuder?

Tipsa oss här

Tipsa oss gärna!

Vet du en aktivitet som inte finns med i vårt register? Tipsa oss gärna om aktiviteter i Sverige som du tror passar på Activated.

Tipsa om aktivitet: Klicka här

Något att göra, nära dig!

Vi är Sveriges roligaste aktivitetsportal. Här hittar du något att göra, nära dig! Våra aktivitetstips sträcker sig över hela Sverige och det är lätt att hitta en aktivitet för dig och dina vänner.© 2024 Activated.se
Gilla oss på Facebook - Aktivitetstips, erbjudanden och tävlingar!
Besök oss på Facebook